Projecten

Uitbreiding restaurant Stadskanaal november 2017

Vorig jaar hebben wij restaurant Makedonia in Winschoten verbouwd en uitgebreid. De uitbreiding in Winschoten is een groot succes gebleken het afgelopen jaar. In september zijn wij begonnen met de uitbreiding en verbouw van restaurant Makedonia in Stadskanaal. Het restaurant gedeelte wordt vergroot, er komt een nieuwe grotere keuken en een nieuwe toiletgroep. 1 December […]

Meer informatie »

Vervanging pui van showroom Winschoten november 2017

De oude pui van de showroom bij Century in Winschoten ging niet meer fatsoenlijk open en dicht. Nadat wij vorig jaar al een andere pui hebben vervangen zijn wij gevraagd om ook deze te vervangen. Wij werken al jaren met kunststof kozijnen van het Gealan profiel wat wordt voorzien van een 1,7 mm metalen kern […]

Meer informatie »

Realisatie langste autowasstraat in Winschoten november 2017

Eindelijk de vergunning is rond en we zijn begonnen met het bouwen van de langste autowasstraat in Winschoten.

Meer informatie »

Verbouwing showroom Toyota Louwman Groningen oktober 2017

De showroom van Toyota Louwman in Groningen moet een metamorfose ondergaan. Wij hebben de opdracht gekregen om de bouwkundige aanpassingen uit te voeren. Dat wil zeggen: nieuw plafond, nieuwe scheidingswanden, vloeren aanhelen etc.

Meer informatie »

Uitbreiding bedrijfsruimte Winschoten september 2017

Doordat er zich steeds meer cliƫnten melden bij Praktijk Margriet in Winschoten is de bestaande praktijkruimte te klein geworden. Tjade Timmer Architect&Ontwerp heeft de uitbreiding getekend en uitgewerkt. Wij zijn gevaagd om de uitbreiding volgens tekening te bouwen.

Meer informatie »

Update 13 november: Uitbreiding supermarkt Coop Muntendam september 2017

Vorig jaar hebben wij succesvol de Coop in Beerta verbouwd. Dit jaar zijn wij gevraagd de Coop in Muntendam te verbouwen. We breiden de winkel uit door er een stuk bij aan te bouwen en een nieuwe entree te realiseren.

Meer informatie »

Schuifpui op balkon flat Winschoten september 2017

Bij de van Goghstate aan de Beertsterweg in Winschoten hebben wij op de 6e en 7e verdieping een nieuwe schuifpui geplaatst op het balkon.

Meer informatie »

(Update 2 oktober): Uitbreiding woning Wildervank september 2017

In Wildervank zijn we begonnen met de uitbreiding van een woning. De bewoners hebben besloten de woning levensloop bestendig te maken. We bouwen een nieuwe slaapkamer met badkamer en garage.

Meer informatie »

Onderhoudswerk Jumbo Winschoten juli 2017

Ook voor de Jumbo in Winschoten doen wij de onderhoudswerkzaamheden.

Meer informatie »

Dakrenovatie woning Winschoten juli 2017

Op de Wilhelminasingel in Winschoten verwijderen we de oude pannen, zetten een damp-open spinvlies folie vast op het dakhout, waarna we nieuwe panlatten aanbrengen. Een zwart geglazuurd pan erop gelegd geeft de woning een heel andere uitstraling en kan er zeker weer 40 jaar tegen aan.

Meer informatie »