Projecten

Aanbouw woning Scheemda april 2017

In Scheemda zijn we begonnen met een nieuwe aanbouw. We vergroten hiermee de woonkamer en er komt een slaapkamer met badkamer.

Meer informatie »

Restauratie betonvoeten in bedrijfsloods Winschoten april 2017

Bij Geertsema Staal in Winschoten waren de betonvoeten van 6 stuks kolommen gescheurd, waardoor het gebruik van de bovenloop kraan in gevaar kwam. Samen met de constructeur hebben we een stempelplan gemaakt, waardoor veilig de gescheurde betonvoeten kunnen worden verwijderd. Daarna monteren we nieuwe wapening en storten we de voeten weer aan met een speciale […]

Meer informatie »

Nieuw geïsoleerd dak op winkel Winschoten maart 2017

In de Torenstraat in Winschoten voorzien we deze winkel van een nieuw geïsoleerd dak. Ondanks de moeilijke bereikbaarheid hebben wij met inzet van ons materieel op relatief eenvoudige manier het oude dak kunnen slopen en de nieuwe platen en pannen weer op het dak kunnen krijgen.

Meer informatie »

Tuinornament in Scheemda maart 2017

In Scheemda hebben wij op verzoek van de bewoners helemaal uit de hand een tuinornament gemetseld met Kloostermoppen.

Meer informatie »

Dakkapel in Groningen maart 2017

In Groningen hebben we een dakkapel op een woning gebouwd. Hierdoor is er nu op de eerste verdieping een volwaardige slaapkamer gerealiseerd.

Meer informatie »

Overstekken geventileerd maken van flat Winschoten maart 2017

De VVE van deze flat in Winschoten belde ons op met het verzoek de overstekken eens te controleren. Er bleken in de winter wel eens ijspegels aan te hangen wat voor gevaarlijke situaties zorgde. Bij controle bleek al heel snel dat er vanuit de woning warme lucht in de overstekken kwam, wat onmiddellijk condenseerde en […]

Meer informatie »

Scheidingswanden in winkel van Pets Place Winschoten maart 2017

De Pets Place in Winschoten is verhuisd naar een nieuw pand. Wij hebben de scheidingswanden voor het magazijn, het kantoor en de kantine geplaatst.

Meer informatie »

Vervanging dakgoten van woning Winschoten februari 2017

De houten dakgoten van een woning in Winschoten waren aan vervanging toe. We hebben deze verwijderd, nieuw achterhout aangebracht en nieuwe kunststof goten gemonteerd. Een strak geheel wat weer jaren mee kan en geen onderhoud meer vergt.

Meer informatie »

Verbouwing woonhuis Wedde januari 2017

In Wedde zijn we begonnen met de verbouw van een woonhuis. We verwijderen diverse binnenmuren om de woning een meer open karakter te geven. Dragende muren worden vervangen door een staalconstructie, waarna we met de nieuwe indeling kunnen beginnen. Verder wordt de woning voorzien van nieuwe kozijnen en bouwen we aan de tuinkant nog een […]

Meer informatie »

Kleine verbouwing bij sportcentrum Winschoten januari 2017

Op verzoek van Sportcentrum Ron Haans hebben we een scheidingswand verwijderd, zodat er nu 1 grote zaal ontstaat.

Meer informatie »