Projecten

Dakwerkzaamheden Winschoten juni 2019

Aan de Ijsselstraat in Winschoten hebben we de bestaande pannen verwijderd, het dak geïsoleerd en voorzien van nieuwe geglazuurde pannen.

Meer informatie »

Bouw carport Haren juni 2019

In Haren hebben wij deze mensen in 2014 de woning volledig voorzien van nieuwe kunststof boeidelen. Nu hebben we een carportje gebouwd van 11.00 meter lang en 4 meter breed. We hebben de hoogte en de afwerking gelijk gehouden aan het woonhuis waardoor het 1 geheel lijkt.

Meer informatie »

Nieuw dakkapel Winschoten

Op een woning in Winschoten hebben we een nieuw dakkapel gerealiseerd.

Meer informatie »

Betonvloeren storten t.b.v. garagebox Pekela mei 2019

Een klant van ons wil garageboxen maken in Pekela en vroeg ons of wij de betonvloeren wilden storten en afwerken. Jazeker wilden wij dat, 1000 m2, toch best veel maar prima gelukt.

Meer informatie »

Update juli: Nieuwe loods Westerlee mei 2019

In Westerlee zijn we bezig met het bouwen van een nieuwe loods.

Meer informatie »

Uitbreiding woning Winschoten mei 2019

Bij onze buren in het Maintebos gaan we de bestaande woning uitbouwen met een nieuwe hal, slaapkamer, badkamer, werkkamer en garage. Al met al bouwen we er bijna een woning bij aan geheel in stijl van het bestaande gedeelte.

Meer informatie »

Dakrenovatie woonboerderij Muntendam mei 2019

In Muntendam hebben van een woonboerderij de pannen verwijderd. Op de sporen hebben we een nieuwe isolatieplaat gemonteerd en hierop de panlatten gespijkerd. We hebben nieuwe pannen in drie verschillende glans graden gelegd. Op deze manier hebben we een nieuw dak gecreëerd maar de oude uitstraling behouden. Nieuwe goten maken het plaatje compleet.

Meer informatie »

Update mei 2019 – eindresultaat: Nieuwe energieneutrale bungalow Blauwestad augustus 2018

Aan de Anholt in Blauwestad zijn we begonnen met het uitzetten van de fundering. Wij bouwen hier voor familie De Best een energieneutrale levensbestendige bungalow. Op de laatste twee foto’s is het eindresultaat te zien.

Meer informatie »

Update augustus: Nieuwbouw woning Blauwestad mei 2019

In Blauwestad zijn we begonnen met het grondwerk van een nieuw te bouwen woning. Ook dit wordt een bungalow echter met dit verschil dat deze gestukadoord wordt.

Meer informatie »

Vervanging kozijnen woning Winschoten mei 2019

Op 8e laan in Winschoten hebben we de oude houten kozijnen verwijderd, nieuwe kunststof kozijnen geplaatst in een mooiere verdeling en de gevel weer aangemetseld. Zo kan je een oude gevel met weinig daglichttoetreding toch weer een frisse uitstraling geven en tevens meer licht creëeren.

Meer informatie »