Projecten

Uitbreiding zalencentrum Winschoten juni 2017

Bij Zalencentrum Lamain in Winschoten zijn we begonnen met de uitbreiding van een extra zaal en een beautycentrum. Het grond en heiwerk is inmiddels gereed en kunnen we beginnen met de vloer.

Meer informatie »

Uitbreiding kantoorruimte Veendam juni 2017

Bij Bokma klimaat BV in Veendam is er door steeds verdere uitbreiding van de werkzaamheden en het personeelsbestand gebrek aan kantoorruimte ontstaan. Ons is gevraagd of het mogelijk is om een excacte kopie van de kantoren op de begane grond op de verdieping erboven te bouwen. Na overleg met onze architect en constructeur hebben wij […]

Meer informatie »

Renovatie C-vleugel Dollard College Winschoten mei 2017

Voor het Dollard College in Winschoten zijn we begonnen met de renovatie van de C-vleugel begane grond. Hier is de administratie en directie gehuisvest. De indeling wordt veranderd en krijgt een meer open karakter. Het ventilatie systeem wordt vernieuwd, nieuwe systeem plafonds etc. Alles met alles een grote klus en een hele uitdaging.

Meer informatie »

Overkapping terras Winschoten

Achter een woning in Winschoten hebben we het terras voorzien van een grote overkapping.

Meer informatie »

Bouw dakkapel Bellingwolde mei 2017

In Bellingwolde zijn we begonnen met de bouw van een dakkapel over de gehele breedte van de woning. Hierdoor ontstaat er meer ruimte (stahoogte) in de slaapkamers en de badkamer.

Meer informatie »

Hout vervangen door kunststof in Heiligerlee mei 2017

In Heiligerlee hebben we alle bestaande houten goten en overstekken van zowel de woning als de garage vervangen door kunststof. Ook de dakkapel hebben we volledig onderhoudsarm gemaakt door het houten kozijn te vervangen door een kunststof exemplaar, de zijkanten te bekleden met kunststof rabatschroten en ook de goot is vervangen door een van kunststof.

Meer informatie »

Renovatie woning Winschoten mei 2017

Op de Oudewerfslaan in Winschoten zijn we begonnen met de renovatie van kamer, eetkamer, hal en keuken. De scheidingswand kamer/keuken hebben we verwijderd en er is een nieuw verlichtingsplan gemaakt. De wanden en plafonds worden gestukadoord en er komt een nieuwe vloer in.

Meer informatie »

Aanbouw woning Scheemda april 2017

In Scheemda zijn we begonnen met een nieuwe aanbouw. We vergroten hiermee de woonkamer en er komt een slaapkamer met badkamer.

Meer informatie »

Restauratie betonvoeten in bedrijfsloods Winschoten april 2017

Bij Geertsema Staal in Winschoten waren de betonvoeten van 6 stuks kolommen gescheurd, waardoor het gebruik van de bovenloop kraan in gevaar kwam. Samen met de constructeur hebben we een stempelplan gemaakt, waardoor veilig de gescheurde betonvoeten kunnen worden verwijderd. Daarna monteren we nieuwe wapening en storten we de voeten weer aan met een speciale […]

Meer informatie »

Nieuw geïsoleerd dak op winkel Winschoten maart 2017

In de Torenstraat in Winschoten voorzien we deze winkel van een nieuw geïsoleerd dak. Ondanks de moeilijke bereikbaarheid hebben wij met inzet van ons materieel op relatief eenvoudige manier het oude dak kunnen slopen en de nieuwe platen en pannen weer op het dak kunnen krijgen.

Meer informatie »