Projecten

Nieuwe energieneutrale bungalow Blauwestad augustus 2018

Aan de Anholt in Blauwestad zijn we begonnen met het uitzetten van de fundering. Wij bouwen hier voor familie De Best een energieneutrale levensbestendige bungalow.

Meer informatie »

Update augustus: Uitbreiding werkplaats Century Winschoten juni 2018

Bij Century in Winschoten zijn we begonnen met het grondwerk. Door deze nieuwe uitbreiding wordt de werkplaats met 150 m2 vergroot. Er worden nieuwe bruggen geplaatst zodat ook de grotere bedrijfsbussen hier een onderhoudsbeurt kunnen krijgen.

Meer informatie »

Onderhoudswerk op hoogte Winschoten juli 2018

Voor een vaste opdrachtgever van ons doen we nu diverse onderhoudswerkzaamheden op hoogte. Panelen die slecht zijn vervangen we voor nieuw, we herstellen voegwerk en repareren de kozijnen waar nodig.

Meer informatie »

Onderhoud en verbouw herenhuis Groningen juli 2018

De asbest sanering is gereed en het sloopwerk is begonnen. Na de bouwvak vakantie kunnen we beginnen met het opbouwen.

Meer informatie »

Nieuwe bar in pizzeria Winschoten juni 2018

Bij Pizzeria Gepetto in Winschoten hebben we de bestaande bar in het restaurant gesloopt. Inmiddels zijn we weer begonnen met de opbouw van de nieuwe bar en over 4 dagen moet alles klaar zijn en gaat het restaurant weer open.

Meer informatie »

Dakgootvervanging woning Groningen juni 2018

In Groningen hebben wij de bestaan de houten goten van de woning en garage gesloopt. We hebben de overstekken aangepast en nieuwe kunststof goten weer gemonteerd.  

Meer informatie »

Update juni: Nieuwbouw schuur Drieborg maart 2018

Bij de Fam Tonkens in Drieborg zijn we begonnen met de asbest sanering van de schuur. Als dit gereed is wordt de schuur gesloopt en kunnen we starten met de nieuwbouw.

Meer informatie »

Dakgootvernieuwing van woning mei 2018

De bestaande houten bakgoot met zink was verrot. We hebben deze verwijderd en nieuw achterhout gemonteerd. Op dit nieuwe achterhout hebben we een kunststof dakgoot met omhoek gemonteerd.

Meer informatie »

Dakrenovatie van woning mei 2018

De pannen lagen op de achtergevel in de specie maar dit was op diverse plekken afgebrokkeld. We hebben de pannen en het specie verwijderd, de panlatten verlengd en een kunststof boeideel gemonteerd. Om het geheel af te werken zijn wij op zoek gegaan naar bijpassende gevel pannen.

Meer informatie »

Dakrenovatie en -isolatie winkelpand Blijham april 2018

Bij Fietswereld Kroes aan de Hoofdweg in Blijham zijn we begonnen met het isoleren van het dak en leggen we nieuwe pannen. De oude goten vervangen we voor nieuwe houten bakgoten met neuslijst en nieuw zink. De kozijnen in de winkel passen we aan met een tussenstijl en het bovenste glas voorzien we van roedes.

Meer informatie »