Projecten

Dakwerkzaamheden woning Meeden juli 2020

In Meeden hebben we het dak van een oud arbeiders huisje volledig gestript en vanaf de basis weer opgebouwd met behoud van de oude sporen constructie. Slechte sporen vervangen, metselwerk hersteld, kozijnen vervangen en de woning voorzien van nieuwe kunststof goten en overstekken.

Meer informatie »

Werkzaamheden gevel fietsenwinkel Veendam juli 2020

Bij Meijer fietsen in Veendam hebben we de buitengevel voorzien van nieuwe geïsoleerde panelen, nieuwe aluminium kozijnen gemonteerd en een nieuwe luifel boven de entree gemaakt.

Meer informatie »

Eindresultaat: Dakwerkzaamheden woning Heiligerlee juni 2020

De nieuwe bewoners van een woning aan de Oudehorn in Heiligerlee vonden de uitstraling van de bestaande betonpannen niet echt bij de woning passen en ook de goten waren aan vervanging toe. Wij hebben alle pannen verwijderd, een dampopen folie gelegd en het dak weer voorzien van panlatten. Hierop leggen we nieuwe geglazuurde zwarte pannen. […]

Meer informatie »

Onderhoud museum boerderij Hermans Dijkstra Midwolda mei 2020

Het bestuur van museum boerderij Hermans Dijkstra in Midwolda vroeg ons om het houtwerk te inspecteren en een paar rotte delen te vervangen. Tijdens de inspectie bleek dat er veel meer verrot was dan werd aangenomen. We hebben het voorhuis in de steigers laten zetten en zijn begonnen met het vervangen van bijna alle ornamenten […]

Meer informatie »

Eindresultaat: Vervanging geveldrager en dakgoten Noordbroek april 2020

Door een roestende stalen geveldrager werd het metselwerk van de voorgevel aan de Zuiderstraat in Noordbroek helemaal naar buiten gedrukt. In overleg met de constructeur en de architect hebben we een oplossing bedacht om de geveldrager te vervangen voor een nieuwe en tevens het pand een nieuwe uitstraling gegeven door een andere indeling van de […]

Meer informatie »

Eindresultaat: Dakrenovatie woning Beerta april 2020

Eindresultaat van een dakrenovatie aan de Veenweg in Beerta.

Meer informatie »

Lekkage schoorsteen verholpen Bad Nieuweschans april 2020

In Bad Nieuweschans was er door een kapotte loodslabbe van de schoorsteen lekkage. Wij verwijderen het oude buitenblad, brengen nieuw lood aan en metselen het buitenblad van de schoorsteen opnieuw weer op.

Meer informatie »

Bouw schuur Oostwold april 2020

In Oostwold hebben we de fundering en gevlinderde betonvloer klaar en zijn we begonnen met de opbouw van de staalconstructie. Nu de verdiepingsvloer monteren dan kunnen we de wanden plaatsen.

Meer informatie »

Update juni: Nieuwbouw woning Blauwestad maart 2020

In Blauwestad zijn we begonnen met het grondwerk en de bekisting van de fundering. Wij bouwen hier een energie neutrale levens bestendige bungalow.

Meer informatie »

Dakisolatie woning Winschoten april 2020

Op de Marterlaan in Winschoten zijn we begonnen met het isoleren van het bestaande dak met dunne Isolatie die een hoge isolatiewaarde heeft. We leggen dan een nieuwe Koramic Narvik Datura vlakke pan om in stijl van de woning te blijven.

Meer informatie »