Projecten

Bouw laboratorium en magazijn Winschoten februari 2019

Bij Zippak in Winschoten bouwen wij een nieuw laboratorium voor kwaliteits controle. Boven het nieuwe laboratorium hebben we nog een ruimte gemaakt die gebruikt kan worden als magazijn/opslag.

Meer informatie »

Versterking fundering woning Winschoten februari 2019

Bij onze buurvrouw zijn we begonnen met het versterken van de fundering. Door de steeds drogere zomers klinkt de klei laag in en zakt de fundering weg met scheurvorming tot gevolg. Wij heien palen in de grond tot aan het vaste en storten een nieuwe gewapende fundering die de woning weer kan dragen.

Meer informatie »

Materiaalschuurtje voor school Winschoten januari 2019

Voor OBS Beukenlaan in Winschoten hebben we tussendoor een materiaalschuurtje op het schoolplein gerealiseerd. Volledig prefab in de werkplaats gebouwd en ’s morgens voor schooltijd op het schoolplein geplaatst.

Meer informatie »

Verbouwing woning januari 2019

Bij de familie Noordhuis hebben we het achterhuis helemaal gestript en maken we een nieuwe indeling. Er komt een nieuwe hal, badkamer, extra toilet en een ruime hal. De wanden in de centrale hal lopen tot aan het schuine dakvlak voor een extra ruimtelijk gevoel. Alles wordt strak gestuct en geschilderd opgeleverd.

Meer informatie »

Verbouwing Coop Groningen – januari 2019

In Groningen zijn we begonnen met de verbouw van weer een Coop. Ook deze is weer een hele uitdaging. Er moeten nieuwe wanden, staalconstructie, kozijnen geplaatst worden en de opening in week 9 staat al vast.

Meer informatie »

Update januari 2019: Onderhoud en verbouw herenhuis Groningen juli 2018

De asbest sanering is gereed en het sloopwerk is begonnen. Na de bouwvak vakantie kunnen we beginnen met het opbouwen.

Meer informatie »

Muurtje in centrum Winschoten november 2018

In het centrum van Winschoten heeft de gemeente een oud winkelpand gesloopt. Om het hoogte verschil met de tuinen van de aanliggende woningen op te vangen zijn wij gevraagd een tuinmuurtje te metselen. Met een lengte van 50 meter is het wel de moeite waard.

Meer informatie »

Update november: Dakrenovatie Winschoten oktober 2018

Aan de Sint Vitusholt in Winschoten zijn we bezig met een dakrenovatie. We verwijderen de oude pannen, monteren isolatie platen en leggen nieuwe geglazuurde pannen.

Meer informatie »

Dakwerkzaamheden Winschoten oktober 2018

Aan de Parklaan hebben wij de dakdekker geholpen. Onder de dakbedekking bleek ook het volledige dakhout verrot te zijn.

Meer informatie »

Kozijnen vervangen Hoogezand september 2018

In Hoogezand hebben we de bestaande verrotte kozijnen van de entree verwijderd. Wij leveren en monteren hier nieuwe kunststof kozijnen van het merk Gealan type 8000. Dit is een kwalitatief erg goed profiel welke zeer goede isolerende eigenschappen heeft en kleur echt is.

Meer informatie »