Diensten

Nieuwbouw Winschoten en omstreken

Wilt u een huis laten bouwen in Winschoten, de Blauwestad of omstreken? Voor nieuwbouw kunnen wij u voorzien van ontwerp, budgettering en realisatie. We begeleiden u dus van begin tot eind. Bij ons staan dan ook de klant-specifieke wensen voorop (je kunt het maar één keer goed doen) en daarom is onderling vertrouwen van groot belang. Op deze manier kunnen wij bouwen wat u als klant voor ogen hebt, waarbij prijs en kwaliteit voorop staan. Door onze korte interne lijnen zijn wij in staat om veranderingen tijdens de bouw ook soepel over te nemen. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Waarom kiezen voor nieuwbouw?

Nieuwbouw heeft verschillende voordelen. Zo kunt u veel op energie besparen doordat nieuwbouwwoningen goed geïsoleerd zijn. Ook heeft een nieuwbouwwoning een stabiel binnenklimaat. Daarnaast is nieuwbouw vaak financieel aantrekkelijk, kunt u zelf de indeling bepalen en kunt u beginnen met een frisse start! Een huis laten bouwen kan dus heel aantrekkelijk zijn. Twijfelt u of nieuwbouw Winschoten of omstreken iets voor u is? Aannemingsbedrijf Pijper helpt u graag met het maken van de juiste keuzes.


Verbouw

Bij bouwen en verbouwen is het erg belangrijk om de overlast tot het minimale te beperken, waarbij een schone opgeruimde bouwplaats vanzelfsprekend is. Een ander belangrijk punt is gemaakte afspraken nakomen. Alleen op deze manier kun je het voor beide partijen naar tevredenheid afronden.

Waarom kiezen voor verbouw?

Verbouwen is een uitstekende optie wanneer u het erg naar uw zin hebt in uw woning, maar graag extra ruimte zou willen creëren. Ook is bouwen en verbouwen een manier om uw woning te moderniseren. Dit biedt een hoger woongenot en leidt in veel gevallen tot waardevermeerdering van uw huis. Door het plaatsen van energiebesparende onderdelen, zoals kunststof kozijnen of isolatie, kunt u op uw energierekening besparen. Wilt u uw woning gaan verbouwen? Aannemingsbedrijf Pijper begeleidt u van ontwerp tot realisatie met al uw verbouwwensen.


Renovatie/onderhoud

Door onze jarenlange ervaring, enthousiast personeel – uitgerust met moderne gereedschappen – zijn wij in staat om kozijnen ter plekke te repareren, windveren te vervangen, het leveren en afhangen van binnen/buitendeuren, etc. Maar ook het vervangen van het pannendak kunnen wij dankzij ons moderne machinepark op een vlotte manier uitvoeren, waardoor het overlast tot het minimale beperkt blijft.

Wanneer alleen de onderdorpel van het kozijn verrot is, hoeft niet meteen het hele kozijn te worden vervangen. Bij dit kozijn zagen we het verrotte gedeelte van de onderdorpel weg. In onze eigen werkplaats maken we een exacte kopie van het verrotte gedeelte, waarbij we dezelfde houtsoort gebruiken (waarvan ook het kozijn is opgebouwd) en lijmen deze met een tweecomponentenlijm. Na een goede schilderbeurt kan het kozijn er weer jaren tegenaan. Bent u benieuwd wat Aannemingsbedrijf Pijper voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.


Restauratie

Ook restauratie is voor ons geen onbekend terrein; mede door onze eigen moderne werkplaats en vakbekwaam enthousiast personeel kunnen wij ook monumentale onderdelen herstellen of zelfs vernieuwen. Of het nu gaat om hout of metselwerk, het behoort allebei tot de mogelijkheden.


Inbraakbeveiliging

Al 30 jaar monteren wij bouwkundige inbraakbeveiliging op ramen en deuren. Door jaarlijkse bijscholing blijven wij op de hoogte van de nieuwe eisen om zo te proberen de dievengilde buiten de deur te houden. Door deze jaarlijkse scholing en training mogen wij het certificaat Politie Keurmerk Veilig Wonen voeren , dit geeft voor u de zekerheid dat de materialen en de montage volgens de richtlijnen worden uitgevoerd en dat er aan de minimale eis van 3 minuten inbraakwerendheid per onderdeel wordt voldaan. In een tijd van toch steeds meer inbraken dan wel overvallen geeft dat toch een rustiger gevoel.


Polyplus en Polytech dakgoten

Polyplus
Polyplus staat bekend om haar met glasvezel versterkte polyester, onderhoudsarme dakgoten. Deze polyester dakgoten zijn oersterk, gegarandeerd lekvrij en onderhoudsarm. U hoeft uw goten alleen maar schoon te maken, verven is verleden tijd.

Doordat de goten en de eindstukken uit één stuk gemaakt worden, zijn de verbindingen lekvrij. Dit in tegenstelling tot de traditionele met hout betimmerde zinken goten, of de gewone pvc-dakgoot. Dakgoten van Polyplus zijn de beste keus op prijs, kwaliteit en onderhoud. (Bron: Polyplus.nl)

Polytech
De kunststofproducten zijn vervaardigd uit een zeer sterke en duurzame kunststofcomposiet met hoge slagvastheid. De kunststof is kleurecht en bestand tegen allerlei weersinvloeden, agressieve stoffen en UV-straling. (Bron: Polytech.nl)


Productie uit eigen werkplaats

Door onze compleet uitgeruste eigen werkplaats kunnen wij erg snel inspringen op vragen vanaf de bouw voor onderhoud, renovatie of restauratie waardoor het werk niet stil komt te liggen. als extra hebben wij een eigen spuitcabine waardoor het aanleveren of verwerken van ongegrond hout tot het verleden behoort. Ook voor het maken en plaatsen van een schuurtje draaien wij onze hand niet om.