Bouwbedrijf Scheemda

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Scheemda? Dan moet u bij Aannemingsbedrijf Pijper uit Scheemda zijn! Met meer dan 40 jaar ervaring in bouwen, verbouwen en renovaties zijn we bij uitstek geschikt om in te zetten voor uiteenlopende projecten. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw huis laten bouwen in Scheemda, een aanbouw voor uw keuken, dakrenovatie, de bouw van een nieuwe garage, het bouwen van een overkapping of een volledige renovatie. 

Nieuwbouw Scheemda

Zit u eraan te denken om een nieuwe woning te laten bouwen in Scheemda? Nieuwbouw heeft natuurlijk vele voordelen. Zo bespaart u bijvoorbeeld veel energie doordat nieuwbouwwoningen goed geïsoleerd zijn en met een zo goed mogelijk binnenklimaat worden gebouwd. Ook kunt u zelf de indeling van de nieuwbouwwoning bepalen en begint u met een frisse start. Aannemingsbedrijf Pijper helpt u graag met het maken van de juiste keuzes.

Verbouwen in Scheemda

Hebt u het naar uw zin in uw bestaande woning, maar wilt u graag extra ruimte creëren? Of is uw woning in Scheemda (of een gedeelte daarvan) toe aan een flinke opfrisbeurt? Dan is verbouwen een uitstekende manier om uw bestaande woning te verbeteren. Aannemingsbedrijf Pijper denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Zo hebben we door de jaren heen vele verschillende soorten verbouwingen gerealiseerd, zoals een aanbouw voor een keuken, een aanbouw voor de uitbreiding van een woonkamer, een aanbouw voor een garage, een overkapping en een aanbouw voor een nieuwe badkamer. Bekijk ook onze projecten.

Renovatie of onderhoud in Scheemda

Ook voor renovatie, restauratie of onderhoudswerkzaamheden in Scheemda kunt u bij Aannemingsbedrijf Pijper terecht. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in kozijnen repareren, windveren vervangen en binnen- en/of buitendeuren afhangen. Daarnaast werken we veel aan dakrenovatieprojecten, waarbij we het gehele pannendak vervangen met minimale overlast. 

Zo gaan we te werk in Scheemda

Bij Aannemingsbedrijf Pijper staan vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel. We begeleiden het nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject van begin tot einde. Zo ontzorgen we u op het gebied van ontwerp, budgettering en realisatie. We zorgen ervoor dat we onze afspraken nakomen, overlast tot het minimale beperken en zorgen voor een schone, opgeruimde bouwplaats. Op die manier kunt u met tevredenheid terugkijken uw (ver)bouwproject.