Bouwbedrijf Scheemda

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Scheemda? Dan moet u bij Aannemingsbedrijf Pijper uit Scheemda zijn! Met meer dan 40 jaar ervaring in bouwen, verbouwen en renovaties zijn we bij uitstek geschikt om in te zetten voor uiteenlopende projecten. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw huis laten bouwen in Scheemda, een aanbouw voor uw keuken, dakrenovatie, de bouw van een nieuwe garage, het bouwen van een overkapping of een volledige renovatie. 

Nieuwbouw Scheemda

Zit u eraan te denken om een nieuwe woning te laten bouwen in Scheemda? Nieuwbouw heeft natuurlijk vele voordelen. Zo bespaart u bijvoorbeeld veel energie doordat nieuwbouwwoningen goed geïsoleerd zijn en met een zo goed mogelijk binnenklimaat worden gebouwd. Ook kunt u zelf de indeling van de nieuwbouwwoning bepalen en begint u met een frisse start. Aannemingsbedrijf Pijper helpt u graag met het maken van de juiste keuzes.

Verbouwen in Scheemda

Hebt u het naar uw zin in uw bestaande woning, maar wilt u graag extra ruimte creëren? Of is uw woning in Scheemda (of een gedeelte daarvan) toe aan een flinke opfrisbeurt? Dan is verbouwen een uitstekende manier om uw bestaande woning te verbeteren. Aannemingsbedrijf Pijper denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Zo hebben we door de jaren heen vele verschillende soorten verbouwingen gerealiseerd, zoals een aanbouw voor een keuken, een aanbouw voor de uitbreiding van een woonkamer, een aanbouw voor een garage, een overkapping en een aanbouw voor een nieuwe badkamer. Bekijk ook onze projecten.

Renovatie of onderhoud in Scheemda

Ook voor renovatie, restauratie of onderhoudswerkzaamheden in Scheemda kunt u bij Aannemingsbedrijf Pijper terecht. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in kozijnen repareren, windveren vervangen en binnen- en/of buitendeuren afhangen. Daarnaast werken we veel aan dakrenovatieprojecten, waarbij we het gehele pannendak vervangen met minimale overlast. 

Onze bouwprojecten in Scheemda

Als bouwbedrijf in Scheemda hebben we al vele mooie bouwprojecten mogen realiseren in Scheemda en omgeving, onder meer:

Zo gaan we te werk als bouwbedrijf in Scheemda

Bij Aannemingsbedrijf Pijper staan vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel. We begeleiden het nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject van begin tot einde. Zo ontzorgen we u op het gebied van ontwerp, budgettering en realisatie. We zorgen ervoor dat we onze afspraken nakomen, overlast tot het minimale beperken en zorgen voor een schone, opgeruimde bouwplaats. Op die manier kunt u met tevredenheid terugkijken uw (ver)bouwproject.

Productie uit eigen werkplaats

Bij Aannemingsbedrijf Pijper zijn we trots op onze compleet uitgeruste eigen werkplaats. Deze werkplaats stelt ons in staat om snel te reageren op de behoeften van de bouwsector. Als professioneel bouwbedrijf in Scheemda is dit noodzakelijk.

Dankzij onze eigen werkplaats hebben we volledige controle over het productieproces. We kunnen snel en efficiënt maatwerk leveren en voldoen aan de specifieke eisen en deadlines van onze klanten. Dit stelt ons in staat om flexibel te zijn en snel in te spelen op veranderingen in het bouwproces.

Een groot voordeel van onze eigen werkplaats is dat we beschikken over een eigen spuitcabine. Hierdoor is het aanleveren of verwerken van ongegrond hout verleden tijd. We kunnen materialen in onze werkplaats voorbereiden en afwerken, zodat ze direct klaar zijn voor installatie op de bouwplaats.

Inbraakbeveiliging Scheemda

Bouwbedrijf Pijper, uw vertrouwde partner voor inbraakbeveiliging in de regio Blauwestad. Met een trotse geschiedenis van 40 jaar ervaring, zijn wij gespecialiseerd in het monteren van bouwkundige inbraakbeveiliging op ramen en deuren. Onze toewijding aan veiligheid en innovatie blijft ongeëvenaard.

In een voortdurend veranderend landschap van veiligheidseisen, streven wij ernaar om de dieven buiten de deur te houden. Onze inzet voor voortdurende bijscholing stelt ons in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste normen en voorschriften. We begrijpen dat veiligheid een absolute prioriteit is en daarom gaan we geen enkele uitdaging uit de weg om uw gemoedsrust te waarborgen.

Dankzij onze jaarlijkse scholing en training mogen wij met trots het certificaat Politie Keurmerk Veilig Wonen voeren. Dit prestigieuze keurmerk staat garant voor onze inzet om materialen en montage volgens de strengste richtlijnen uit te voeren. Onze missie is om te zorgen voor een inbraakwerendheid van minimaal 3 minuten per onderdeel, omdat we geloven dat elk detail telt als het gaat om uw veiligheid.